Antwerpen | Matiate Antwerpen


Authentieke Mediterraanse Keuken

In Matiate kan je genieten van de échte smaken die de Mediterraanse keuken zo beroemd hebben gemaakt. Een romige Hummus, wat heerlijke kebab of een vers gebakken pizza uit onze houtgestookte oven? Geniet van deze gerechten voor je een filmpje meepikt in Kinepolis!


Smakelijk Grillen

Kom en ontdek onze grillgerechten, die worden bereid op onze grill. Eén van onze specialiteiten is een pizza gebakken in een houtgestookte oven!

Bekijk het menu


Geselecteerd en getest voor jou

Om onze gerechten te bereiden, benuttigen we alleen de beste ingrediënten van Mediterraanse afkomst. We maken gebruik van uitsluitend hoogwaardige producten van betrouwbare leveranciers. Zo voorzien we jou van topkwalitatieve gerechten. 


Een gezonde lunch of een snel dessert

U kunt binnenspringen voor een drankje, een snel dessert of heerlijke lunchspecialiteiten. Lekkere wraps, paninis of andere excellente gerechten zijn voor jou beschikbaar. Waarom gaat u bijvoorbeeld niet voor een Business Lunch-specialiteit?Contacteer ons


MATIATE Antwerpen
Kinepolis Antwerpen
Groenendallaan 414
2030 Antwerpen

T: 03 541 47 59
info@matiate.be

OPENINGSUREN
12:00 - 24:00


WIL JE ECHT IEMAND VERRASSEN?

Schenk iemand een Matiate-cadeaubon en laat zijn of haar ontdekking van de Mediterraanse keuken beginnen. U kan steeds zelf het bedrag van de bon kiezen. 

Ontdek meer